Analize i Dojave za danas
Besplatne Analize Za Kladionicu - sreda 09. jul 2014
Fudbaleri Argentine imaju laganiju garnituru dresova, što c'e u prvih 15 minuta mec(a biti njihova velika prednost. Sa druge strane voda koju piju Holan?ani za vreme mec(a ima više joda u sebi, tako da od Van Galovih izabranika treba oc(ekivati mnogo bolju igru kako mec( bude odmicao. Oc(ekuje se velika vlažnost vazduha u Sao Paolu u vreme odigravanja mec(a (iznad 80%), pa usled dehidracije, lako može doc'i do kolabiranja, odnosno padavice, što znac(i da c'e rezultat Holandije u velikoj meri zavisiti od nivoa Robenove dehidracije. Što se Argentine tic(e njihova velika prednost je c(injenica da je Mesi dosta nizak, pa c'e velika nadmorska visina stadiona u Sao Paolu, za njega biti najmanji problem.

Što se kladionic(ara u Srbiji tic(e, meteoropate c'e imati osetne disajne tegobe, pa Vam savetujem da otvorite online nalog na nekom kladionic(arskom sajtu, umesto da idete do kladionice.

Tip: 1 Kvota: 1.75

Dolazi nam prijateljski mec izmedju prosecnog poljskog tima Arka vrhunskog grckog tima Panatneikosa.
Arka se nalazi u drugoj Poljskoj ligi. NIsu uspeli da pobede uktamicu za promociju i zavrsili su 4. Njihova vrednost je procenjena na 2.7 miliona sto je veoma malo. U prijateljskim mecevima su odigrali 3 neresene takodje protiv prosecnih timova (Pogon, Legia and Znicz).
Sa druge strane Imamo Panateneikos koji je ove sezone doveo znatna pojacanja i koji ce nakon losih rezultata prosle sezone pokusati da prekinu dominaciju Olimpijakosa. Ovo im je prva prijateljska i smatramo da ce sa iskusnim napadacima Mladenom Petricem i Markus Bergom uspeti da pobede.

Ocekuje nas polufinalni mec izmedju Holandije i Argrntine. Obe ekipe su dosta napadacke i ocekuje se da ce biti golova. Argentina je postigla 8 golova u 5 utakmica dok je Holandija postigla 14 golova u 5 utakmica. Holandija ima sjajnog Robena i Van Persija ali je Persi u opadajucoj formi. Sa druge strane Di Maria nece igrati ali se ocekuje da ce se Aguero vratiti. Holandska odbrana je dosta neiskusna ali sa druge strane Mesi Aguero Lavezi i ostali napadaci su se borili da daju golove. Bice jako neizvesna utakmica i obe ekipe imaju sanse za dalje


Komentari Korisnika
Bravo majstori,odigrao sam juce sve,bilo je gusto sa spartom ali vazno je da smo pokupili lovu! Darko
Odlicni ste,sve najbolje i ubuduce,super dojave. Petar
Hoce biti novi tiket sutra???? Dragan Rosic
Definitivno najbolje dojave na ovim prostorima,stvarno sve pohvale. Edin
Ne zaboravite da podelite nasu stranicu na Facebook-u i ucestvujete u nasim promocijama...
Promocije
...ili procitajte vise na stranici PROMOCIJE
Besplatne Analize