Dojave za kladionicu
Besplatne Analize Za Kladionicu - cetvrtak 20. novembar 2014
Ovo je jedan narodni. C(isto radi reda da se odigra. Ako netko želi može uzet poneki par, da ne prepisuje sve jer ovo je znanstvena fantastika da pro?e ukratko za svaki par:

K. Langford - Izgubili Unics vec(erašnju utakmicu izgubili su svaku nadu da mogu proc'i dalje. U prvoj utakmici u Turskoj Efesu je dao 19 poena. Oc(ekujem da vec(eras potegne i odvede Unics do pobjede.

D. Šaric' - Kako nema Krstic'a, Šaric' to koristi maksimalno. Dobija puno više lopti i zasad to koristi. Iako oc(ekujem utakmicu na mali broj poena, smatram da c'e Dario danas u over.

S. Kaun - Svi klepaju Teodosic'a over (što je i logic(no s obzirom na njegovu formu), ali ja c'u odigrati Kauna jer oc(ekujem laganu pobjedu CSKA sa moguc'im BO. I pod košem Kauna nema tko zaustavit, 'ta nec'e Radoševic' neki pos'o odradit.

B. Dunston - Ovo igram na osjec'aj. Daljna analiza je nepotrebna

CSKA - Kao što sam gore rekao, oc(ekujem laganu pobjedu CSKA i oc(ekujem da prebace ovu marginu.

Bayern : Barcelona - Bayern run&gun ekipa. Bez obizra što je ovo za njih izuzetno bitna utakmica, oc(ekujem over poena.

Panathinaikos - Turow je ekipa koja voli brzu košarku a nemaju neku odbranu da zaustave protivnika. Panata nije ekipa od prošle godine koja protivnike lomi dojave izuzetno tvrdom odbranom. Promjenili su trenera i poc(eli igrat izuzetno ofanzivno. Iz toga razloga oc(ekujem da pre?u zadanu marginu.

Milano : Fener - Kakav Milano krv ti jebem. Puno ovise od Gentilea, a Gentile je u najgoroj formi života. Sa druge strane Fener se ove godine pojac(ao i imaju jednu od najboljih ekipa u Europi. Da se mene pita, kvota na Milano bi bila puno ovec'a. Ovako, hvala kladionicama na ovolikoj kvota na Fenera.

Neptunas : Laboral - Domac'ini žive za domac'e utakmice i to im je jedina šansa da pro?u dalje. Nemaju kadar da nekoga pobjede u gostima, jednostavno su preloši. Ali doma kao da igra neka druga ekipa, dobili su Zvezdu i Valenciu, Olympiakosa odveli u produžetak. Zašto ne bi dobili i šugavi Laboral kojeg je Zvezda torpedirala.

A. Goudelock - Igrac( kojeg je milina gledati. Protiv Bayerna je sredinom 3/4 imao šut za 3 poena 8/9, a završio je sa 10/13. Nema Milano kvalitetu da ga zadrži. Iako je teško oc(ekivati da opet dadne 34 poena, oc(ekujem ga na najmanje 18 što je nama dovoljno.

E. Batista - Tko je gledao Panatu vidio je da oni izuzetno puno lopti spuštaju na ovog igrac(a. A on je trenutno u formi i iz toga razloga ide u over.

N . ?edovic' - Bez obzira na pridošlicu McCalebba, oc(ekujem da ?edovic' vec(eras bude vo?a i uc(ini utakmicu maksimalno neizvjesnom. U prošlom mec(u protiv Fenera je igrao sa ozljedom (u pitanju su prepone) i otišao je u tako lagan over da glava boli. Vec(eras oc(ekujem isto.

Auto kljucevi valjevo


Komentari Korisnika
Bravo majstori,odigrao sam juce sve,bilo je gusto sa spartom ali vazno je da smo pokupili lovu! Darko
Odlicni ste,sve najbolje i ubuduce,super dojave. Petar
Hoce biti novi tiket sutra???? Dragan Rosic
Definitivno najbolje dojave na ovim prostorima,stvarno sve pohvale. Edin
Ne zaboravite da podelite nasu stranicu na Facebook-u i ucestvujete u nasim promocijama...
Promocije
...ili procitajte vise na stranici PROMOCIJE
Besplatne Analize