Dojave i analize za danas
Besplatne Analize Za Kladionicu - cetvrtak 17. jul 2014
Firma je osnovana 11. jula 2010 godine i za kratko vreme smo uspeli da se probijemo medju 3 dojave za danas najbolja kladionicarska sajta u rergionu i pored neverovatne konkurencije. U nasem timu se nalaze 2 tima koji su specijalizovani za razlicita polja. Prvi tim je tim tipstera koji dojave svakodnevno izbacuju najbolje tipove za vas koji sadrze analizu,siguran pogodak statistiku kao i najbolji savet za taj tip. Drugi tim se bavi "Premium Sekcijom". Oni vam omogucuju najbolje DOJAVE i dnevni tipovisa kvotama preko 3,45 sto je neverovatno i za sad imaju procenat od 87% uspesnosti. Vi nam dajete neverovatan rast nase firme i zbog toga se mi svakodnevno trudimo da vam damo najbolje savete za kladjenje kao i dnevne tipove. Dojave mozete ocekivati stalno a takodje rezultate mozete pratiti uzivo na nasoj stranici. Ostvarite i vi zaradu i budite zadovoljni kao i brojni nasi tipovi.

Ludogorets - Dudelange gost ne daje gol 1.60

Bugarska liga i luksemburska su 2 razlicita svijeta i sve osim visoke pobjede domacina bi bilo veliko iznenadjenje.Ludogorets je prvak u svojoj ligi igraju u odlicnoj formi nedavno su razbili ekipu Steaua koja redovno igra grupnu fazu lige prvaka sa 4-2 u svom timu imaju dosta stranaca brazilci,spanci,holandjani,francuzi dok kod gostiju su vecinom domaci igraci veliki su autsajderi u ovom mecu a veceras ce imati problema u napadu jer ima fale Jahier(att 22/21 top scorer) i Da Mota(att 20/7) i tesko da mogu stvoriti neku ozbiljniju sansu pred golom domacina koji ako udje ozbiljno u ovu dojavu danas utakmicu pobjedit ce lako bez primljenog gola. Live:
India -42.5 India vs Indonesia
(Point Spread In-Play) 14/07/2014 None 1.83
Klosarka prvo poluvrijeme zavrseno sa 29 razlike za indijance ako tako nastave i u drugom lako ce pokriti ovaj hendikep !!!

21.00h Nemac(ka – Argentina predlog 1

Angelu Merkel, koja c'e biti neizostavni detalj vec(erašnjeg finala, odlikuje slojevit nac(in odevanja, u skladu sa vremenskim prilikama, što za Nemce u ovom mec(u može biti velika prednost. Oc(ekuje se velika vlažnost vazduha na Marakani, što c'e Joakimu Levu dodatno otežati c(ac(kanje nosa. Nemci kao Nemci, ništa ne prepuštaju sluc(aju, pa c'e uspešan recept iz polufinala, kada su konzumirali dovoljno vitamina B7, pokušati da prenesu i na finale, mada bih im ja za vec(eras preporuc(ila vitamin A, koji se može nac'i u šargarepi. Me?utim sa druge strane imac'e ekipu Argentine. Gauc(osi imaju odre?enih problema sa garniturom dresova, koja nije dovoljno lagana za mec(eve ovakvog tipa. Treba oc(ekivati da c'e Mesi barem dva puta povratiti u regularnom delu mec(a. Što se selektora Sabelje tic(e, njemu bi savetovala da se ne izlaže suncu bez preke potrebe, pošto je pokazao u prethodnom delu prvenstva simptome padavice.

Za one koji c'e finale pratiti pored TV ekrana: Ako vam je hladno obucite se toplije, flaša piva neka vam obavezno bude u jednoj, a kišobran u drugoj ruci.


Komentari Korisnika
Bravo majstori,odigrao sam juce sve,bilo je gusto sa spartom ali vazno je da smo pokupili lovu! Darko
Odlicni ste,sve najbolje i ubuduce,super dojave. Petar
Hoce biti novi tiket sutra???? Dragan Rosic
Definitivno najbolje dojave na ovim prostorima,stvarno sve pohvale. Edin
Ne zaboravite da podelite nasu stranicu na Facebook-u i ucestvujete u nasim promocijama...
Promocije
...ili procitajte vise na stranici PROMOCIJE
Besplatne Analize